Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó

Előtte-utána: Fogászati fóbia

György májusban kereste fel a rendelőnket: évek óta fogászati fóbiában szenvedett, ami a fogain is meglátszott. Dr. Varga Péter fogorvos megnyugtató személyiségének hála egészséges és esztétikus fogsorral távozott.

Ismerje meg György esetét, kattintson ide!

 

György rettegése a fogorvosoktól már elviselhetetlen méreteket öltött, előfordult, hogy elájult a kezelőszékben. Az évekig halogatott kezelések miatt rendkívül komplex problémával kereste fel májusban Dr. Varga Pétert:

  • a fogai el kezdtek szuvasodni, íny alatti fogkő is kialakult már nála,
  • a hiányos oldalsó fogai következtében csökkent a harapási magassága,
  • a front régióban megkoptak a fogai.

Esztétikus fémmentes megoldások

Páciensünk egy hosszú kezeléssorozatba vágott bele. Dr. Varga Péter elsőként az íny feletti és alatti fogkőtől szabadult meg, utána eltávolította a szuvasodásokat, majd megemelte a harapását az egészséges szintre.

György az esztétikus fémmentes fogpótlások mellett döntött. Az alsó-felső front régióba szóló E.max préskerámia héjak és koronák, míg az alsó-felső hátsó részekre CAD/CAM számítógépes technológiával cirkónium hidak készültek.

Hogyan érezte magát György a kezelések alatt?

VÉLEMÉNY

A bizalom, amely kialakult György és kezelőorvosa között, segített legyőzni évtizedek óta tartó rettegését a fogorvosoktól. A hónapokig tartó beavatkozások meghozták az eredményt, hiszen György újra mer mosolyogni immár egészséges és esztétikus fogsorával.

Ön is dental fobiaban szenved? Segítünk megoldani a problémáját: